Remedia Kereskedelmi Képviselet
Web: www.remedia.at
E-mail: remedia@t-online.hu

„Válassz egy szert, amellyel gyengéden, gyorsan, lelkiismeretesen és tartósan gyógyíthatsz.”
Samuel Hahnemann

A homeopátia alaptétele az, hogy a hasonlót hasonlóval kell gyógyítani, va-gyis az a szer, amely egy meghatározott állapotot tud az egészséges emberben előidézni, az a betegség során kialakuló hasonló állapot gyógyítására képes. Ezt a tételt Samuel Hahnemann német orvos-gyógyszerész fogalmazta meg 1796-ban, és a gyógymódot 1817-ben már Magyarországon is sikerrel alkalmazták. A módszer tehát nem új keletű, főleg nem Magyarországon, legfeljebb azért halványult el időnként a fénye, mert a különböző orvosi irányzatok gyakran váltogatták egymást, hol egyik, hol másik került előtérbe. A homeopátia, mint „hasonszenvi” gyógymód a maga törvényeivel és szabályaival, szakszerűen alkalmazva képes gyorsabb, tartósabb és mellékhatás-mentes gyógyulást előidézni. Ez nem csak a krónikus betegségekre igaz, hanem a mindennapos, banális akut megbetegedésekre is, ami-kor saját magunkat kezelhetjük otthon a megfelelő segítséggel. Ilyen segítséget hivatott nyújtani jelen könyvecske, amely a leggyakrabban előforduló betegségek kezelését mutatja be. A gyógyszer-leírások alapján mindenki kiválaszthatja a saját problémájára leginkább találó leírás melletti szert.

A HOMEOPÁTIÁS GYÓGYSZER

A homeopátiás gyógyszer természetes növényi, állati, vagy ásványi anyagok-ból készül, pozitív irányban támogatja a szervezet tünetek által jelzett öngyógyító törekvéseit. A homeopátiás kezelés során ezeket a törekvéseket támogatjuk anél-kül, hogy a tüneteket elnyomnánk. A végtelenül kis mennyiségű hatóanyagot tar-talmazó gyógyszerek a beteg ember ugyanazon tüneteit gyógyítják, amit egészsé-ges körülmények között előidéztek volna.
A homeopátia személyre szabott, a világ sok részén, így Magyarországon is el-ismert gyógymód. Ehhez az egyénre szabott gyógymódhoz kínálja gyógyszereit az ausztriai REMEDIA gyógyszergyártó laboratórium, amely az eredeti Hahnemann-i gyógyszergyártás hagyományait a legmodernebb gyógyszerészeti ismeretekkel együtt alkalmazva állítja elő a legjobb minőségű homeopátiás készítményeket.

Miért javasoljuk a REMEDIA monokomponensű homeopátiás gyógyszereinek alkalmazását?

• A kiindulási anyagok természetes eredetűek. Gyakran teljes egészükben feldolgozásra kerülnek, megjelenítve azok összes tulajdonságát. A feldol-gozás többnyire kézzel történik, hűen a Hahnemann-i hagyományokhoz.
• A sokszoros hígítás és dinamizálás miatt semmilyen mellékhatást nem váltanak ki. Így allergiás reakció és a hosszabb vagy a gyakori alkalmazás miatt, hozzászokás, függőség sem alakulhat ki. Az eredetileg mérgező anyagok a sokszoros hígítás és dinamizálás következtében biztonságosan felhasználhatóak.
• Prevenciós céllal jól használhatók az immunrendszer erősítésére és az al-kati tulajdonságokból adódó, várható megbetegedések súlyosságának enyhítésére, a szervezet öngyógyító mechanizmusának karbantartására.
• A hagyományos gyógyszerekkel és a legtöbb gyógyító eljárással jól kom-binálhatóak!
• Az aktuális tünetekhez jól kiválasztott hasonló gyógyszer gyógyítja az akut, enyhíti a krónikus megbetegedések tüneteit.
• A homeopátiás gyógyszerek ára kedvező!